CONTENTO CONSULT

KVK 65505026

ARNHEM, EDE, NIJMEGEN, DOETINCHEM, UTRECHT, AMERSFOORT, APELDOORN, DEVENTER, ZWOLLE, 'S HERTOGENBOSCH.

BEL ME VRIJBLIJVEND: 0636 397 674.

©2019 by Contento Consult

REIS TERUG NAAR JE BASIS OP KRETA

voor senior managers en directeuren

BESTE MANAGER, ONDERNEMER,

JE WERKT HARD EN HEBT DE ZORG VOOR MENSEN EN JE BEDRIJF.

EN HOE IS HET IN DE BASIS NU MET JOU?

ONTDEK HET OP KRETA!

  • Je werkt hard en bent eigenlijk continu bezig.

  • Je bent altijd maar bereikbaar en staat altijd "aan".

  • Je zorgt voor je bedrijf en je mensen en echte aandacht voor jouzelf schiet er meestal bij in.

  • Je wilt graag dat je medewerkers gezond en aan het werk blijven, maar je voelt dat jouw eigen welbevinden - lichamelijk en mentaal - meer aandacht nodig heeft.

  • Inslapen en doorslapen kan lastig voor je zijn.

  • Je merkt dat je  energie wel eens ver te zoeken is en je hebt soms last van kleine kwaaltjes zoals een koortslip, verkoudheidjes en pijntjes.


Wie goed voor anderen wil zorgen, kan dat pas nadat hij goed voor zichzelf heeft gezorgd. We weten het allemaal, maar leven we er ook naar?

Doe mee aan onze fysieke en mentale reset voor ondernemers en senior managers, om je oerbron weer te ontdekken en opnieuw je basisenergie te vinden voor wat je in het leven doet.

IMG_7530.jpeg
IMG_7461.jpeg

JE BENT UITGENODIGD!

We nodigen je uit voor onze deskundig begeleide voettocht over Kreta. Op die 6-daagse tocht ga je ontdekken hoe het nu met je is. Daarbij is er aandacht voor je fysieke staat èn is er aandacht voor jou als mens, je drijfveren, je twijfels, zaken waar je in jezelf of in de ontmoeting met anderen tegenaan loopt, en misschien wil je die zaken op die tocht ook (opnieuw) aankijken.

Wat ga je doen?

De “hoe is het nu met jou” expeditie vindt gedurende 6 dagen plaats in het zuidwesten van Kreta. Daar waar nog een bijna ongerept stukje natuur ligt, met een heerlijk subtropisch klimaat!
We starten in Chora Sfakion en gaan in etappes van 12 tot 16 km per dag een afstand afleggen naar uiteindelijk … daar waar we uitkomen!

EXPEDITIE NAAR JOUW BASIS

Onderweg zullen we door heuvelachtig gebied trekken. En zo af en toe een kloof ingaan om dit prachtige deel van Kreta te ontdekken en te ervaren. Sommige delen zijn nog zo ongerept, dat ze zelfs alleen te voet of per (veer)boot te bereiken zijn…!
Als de afstand van het ene dorp naar het andere te groot is, overnachten we in het terrein. Voor aanvang van zo’n etappe slaan we zoveel mogelijk water en vers en gevarieerd voedsel in, dat verdeeld wordt in de rugzakken van de deelnemers. Het eten wordt dan aan het einde van de dag ter plekke gezamenlijk bereid en genuttigd. De ervaring leert dat dit als een mooi en kostbaar moment beleefd wordt.. nadenkend, napratend over de belevenissen van die dag. Daarbij gebruik makend van de hedendaagse gemakken, zoals een brandertje, dus niet met stokjes draaiend en tevergeefs hopend op een vuurtje!DSCN8181.jpg
DSCN7929.jpg

ECHTE RESET  NAAR JE OER-ZELF

De eetmomenten zullen op onze reis beperkt zijn, net als de beschikbaarheid van water. Teruggaan naar je basis betekent ook teruggaan naar de tijd waarin niet vaststond òf er eten of drinken beschikbaar was…
We gaan dus terug naar de tijd, vóórdat landbouw en veeteelt bestond, de paleolithische tijd genoemd.  Bij aanvang en na afloop worden de volgende bloedwaardes bepaald: glucose – lactaat – ketonen – cholesterol – triglyceriden.
Verder wordt de bloeddruk en hartslag, het gewicht, de spiermassa, vetmassa, visceraal vet en lengte/tailleomtrek gemeten.

We zullen gedurende deze reis de hele dag overwegend actief bezig zijn, met daarin een aantal rustmomenten. De dag duurt van het moment dat de zon rond 6:00 uur opkomt, totdat de zon tegen 20:45 uur ondergaat. 
We doorkruisen een prachtig stuk natuur, waarbij we soms flink zullen stijgen en afdalen. En de temperaturen overdag op kunnen lopen tot 30 graden.
Voordat het donker wordt, zoeken we een plekje om te overnachten onder de sterrenhemel of eventueel onder een tarp… ‘Wildkamperen’ op ons matje in onze slaapzak. ‘s Nachts word het er rond de 15 graden, iets waar je dus alvast rekening mee kunt houden bij de keuze van een slaapzak.

ONZE MANIER

Onderweg en ’s avonds zal er volop gelegenheid zijn om de dag door te nemen, vragen te stellen, gesprekken te voeren, verhalen te vertellen, onderwerpen te bespreken die ons bezig houden of het delen van vermaak


en ….

we gaan terug naar de basis, dus worden de mobiele telefoons ingeleverd bij aanvang en aan het eind weer teruggegeven.
De telefoons gaan wel mee. En als er zich een calamiteit voordoet kan die natuurlijk gebruikt worden. Eventuele meldingen vanuit het thuisfront kunnen op de mobiele telefoon van onze gidsen binnenkomen, die als noodtelefoon bereikbaar en beschikbaar blijft.
Onze behoeftes doen we in de natuur, tenzij we bij een dorp o.i.d. in de buurt zijn.
Douchen of wassen is mogelijk als er gelegenheid voor is en kan b.v. in de zee, of onder de douche op het strand of bij een camping.

We eten zoveel mogelijk vers en gevarieerd. Daarbij gebruik makend van moderne bewaartechnie­ken, denk b.v. aan vis in blik.
We leven, bewegen, eten en slapen zoveel mogelijk in de natuur, deze daarbij respecterend!
We kennen deze dagen geen luxe … maar gaan terug naar de basis en ervaren wat de natuur, het samenzijn, het bewegen, eten en drinken ons brengen zal…

DSC02659.jpg
DSCN8338.jpg

JOUW EXPEDITIE IN JUNI

Dit jaar vindt onze reis voor managers en ondernemers plaats van zondagavond 15 tot vrijdag 21 juni 2019.


Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Voor de prijs van €2.450,-- (excl. btw) mag je rekenen op:

* Persoonlijk intakegesprek vooraf.

Een avontuur dat je op je ziels-laag confronteert
* Verantwoorde maaltijden op de aankomst- en vertrekdag
* Voeding en water op de overige dagen
* Bootreis naar Chora Sfakion op laatste dag
* De bloed- en aanvullende testen zoals beschreven
* Persoonlijke coaching en begeleiding van 2 ervaren executive coaches met aandacht voor jouw eigen specifieke vragen.

Na je aanmelding verwachten we een aanbetaling van 50%, het restant voldoe je een week voor vertrek.

BEGELEIDING EN COACHING

Elke reis wordt begeleid door twee ervaren leiderschapscoaches. Henk Jan (59) en Johnny (58) gaan op Kreta met je mee.


Tijdens de reis ondersteunen we je bij het vinden van antwoorden op jouw vragen en dagen je flink uit. Want ook wij houden van het bereiken van resultaten!

Onze aanpak


We maken gebruik van krachtige (coach)methodieken die je dichter bij jezelf brengen, je bewustmaken van jouw automatische patronen en inzicht geven in je persoonlijke en zakelijke verlangen(s). Daarnaast zetten we onszelf in als instrument, met ons gevoel, onze intuïtieve gaven en met een open hart. Door de natuur, de stilte en de oefeningen, kom je tot inzichten die je vooraf (met je hoofd) niet had kunnen bedenken.

IMG_7469.jpeg
DSC02647.jpg

MEER INFO EN AANMELDING

Wil je meer info of wil je je plek reserveren en je aanmelden? Bel of mail me dan of gebruik het reactieformulier op deze website.