CONTENTO CONSULT

KVK 65505026

ARNHEM, EDE, NIJMEGEN, DOETINCHEM, UTRECHT, AMERSFOORT, APELDOORN, DEVENTER, ZWOLLE, 'S HERTOGENBOSCH.

BEL ME VRIJBLIJVEND: 0636 397 674.

©2019 by Contento Consult

OVER MIJ

Drs. Henk Jan Kamerbeek,
ervaren coach, psycholoog en trainer 

Sinds 2015 help ik organisaties en mensen om alles weer op de goede plek te zetten. Door hoe het balletje rolt, ontstaat er soms onrust of verdwijnt de orde. De kracht gaat uit een mens of uit een team en er gaan dingen mis. In de organisatie, en vaak ook met de mensen zelf.

 

Als ervaren manager en als mens die zelf het nodige heeft meegemaakt, kijk ik met jou naar de oorzaak. Vaak is een probleem wel zichtbaar, maar de bron ervan niet. Collega’s, vrienden, partners staan vaak te dichtbij om te zien waar het misgaat of durven het je niet te zeggen.

​Ik heb als manager gewerkt in profit en non-profit, publiek en privaat, ken zowel het bedrijfsleven als (semi-) maatschappelijke organisaties. Vanuit die achtergrond begeleid ik nu organisaties, managers en professionals die aanlopen tegen rimpelingen en hobbels, die behoefte hebben aan een interim manager of coach die weet waar het over gaat en hoe in een organisatie de hazen lopen.

Ik kijk, ook op de diepere laag (dat wat onbewust gebeurt) naar patronen, om daar te zien of je wellicht ooit van jouw plek bent afgegaan en een beetje bent "verdwaald". En hoe je dat verandert. Vervolgens help ik met de gevolgen van het weer op-je-plek-komen. Die heb je lang niet ingenomen en mensen hebben jou zo nog niet meegemaakt. Jijzelf en je omgeving zullen tijd nodig hebben om jou daar te ervaren.


Specialisme: Alles weer op z’n plek helpen komen. Scherp waarnemer, rustbewaarder. Betrokkenheid, slagkracht, resultaat en duidelijkheid. 

Ik geniet met humor van het leven. Hardloper en zeiler. Met mijn vriendin woon ik op een mooie plek aan het water, vlakbij waar ik ooit geboren ben.

Neem vandaag nog contact met me op om te zien wat ik voor je kan doen.